Снимка: БГНЕС

Утре към голямата лява коалиция ще се присъединят още три партии. Това съобщи председателят на БСП Корнелия Нинова.

На среща с водачите на листи, проведена в централата на партията съвместно с Националния предизборен щаб на БСП, лидерът на социалистите очерта задачите пред партията в предстоящата кампания и отбеляза потенциалните проблеми, които могат да възникнат в периода до изборите.

Тя сподели убеждението си, че именно БСП може да даде промяната, която хората очакват, като заедно с това гарантира сигурност и предвидимост.

С водачите бяха обсъдени всички въпроси, отнасящи се до организацията на кампанията, досегашната работа на НПЩ и следващите стъпки по одобрението и регистрацията на листите и планирането на инициативите по региони.

На заседанието бяха обсъдени вариантите за слоган и визия на предстоящата кампания, които ще бъдат внесени за обсъждане в Изпълнителното бюро на БСП.

Коментари Напиши коментар

67

ШЕ УДЪЖИ НИНОВА...

преди 1 месец

САМО ТРЕБВА ДА ЛЪЖЕ ЯКО И СВАЛЯ *** ....ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ!........./ иначе може да я отвее плявата../

66

Анонимен

преди 1 месец

само Нинова не се поддаде на натиска на герб и си отстояваше позициите, независимо от помията която денонощно изливаха върху нея герберските медии. Шапка и свалям.По-голямат борба обаче е навън, защото глобалистите не търпят някой да не им се подчинява. Боко си ходеше там все със свалени *** и те затова си го обичаха и награждаваха с потупване по рамото.Успех на Нинова, вярвам че ще удържи фронта.

65

МАРГАРЕТ ТАЧЪР:

преди 1 месец

" "СОЦИАЛИЗМА" СВЪРШВА---КОГАТО СВЪРШАТ ПАРИТЕ "....ХА,ХА,ХАААА ..АКО НЕ ВЕРВАТЕ , ПИТАЙТЕ ТАТО....