Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Общ преглед

Българските патриоти – ВМРО, "Воля" и НФСБ“ внесоха точно 6333 подписа за регистрация на коалицията си в ЦИК за предстоящите предсрочни избори.

Новото патриотично обединение внесе документите в комисията без лидерите на трите партии, за които вече стана ясно, че ще участват в предизборната кампания, но няма да фигурират в депутатските листи. Вместо тях това направиха Юлиан Ангелов, Пламен Христов и Борис Ячев.

"Разчитаме на успех, обществото има нужда от стабилно патриотично обединение“, заяви Борис Ячев при внасянето на подписите.

Според колегата му Юлиан Ангелов ролята на патриотите в следващия парламент щяла да бъде "да не допускат да бъдат продадени българските интереси“.

От "Воля" пък определиха сдружаването между трите партии като ярък пример за държавническо поведение.

Коментари Напиши коментар

35

Анонимен

преди 6 месеца

Какво ли няма да направят псевдопатриотите само и само за да са във властта!!! политически простутки ,пак искат да лапнат някъв член!!!

34

Анонимен

преди 6 месеца

Псевдо патриоти, обирачи кукли. Включиха се вкупом в схемите за обир на държавата , естествено съвсем законно.По добре никога за тях държавна ясла.Но за жалост все още имаме бальци за тях

33

Анонимен

преди 6 месеца

Тия никога повече нетрябва да помирисват власт и парламент. Мразя ги много. Гласувах за Божков и пак за него ще гласувам