Снимка: БГНЕС

С решение на Министерския съвет Галя Димитрова е освободена от длъжност като изпълнителен директор на Националната агенция за приходите и на длъжността е назначен Румен Спецов.

Румен Спецов е висококвалифициран експерт с над 10 години опит в НАП, както и с експертиза в областта на данъчната политика и законодателство и защитата на националната сигурност. Завършил е Стопанската академия "Д.А. Ценов" – Свищов, със специалности „Икономика и търговия“ и „Вътрешен финансов контрол“, както и Академията на Министерството на вътрешните работи със специалност „Защита на националната сигурност“.

В периода 2009 г. – 2015 г. е работил в Централното управление на НАП, а от 2001 г. до 2006 г. е работил в Териториална дирекция на НАП – Добрич. През последните години е консултант в областта на финансите и данъчното законодателство.

Решението на Министерския съвет е прието неприсъствено.

Коментари Напиши коментар

109

Пак съм аз, шефа

преди 2 месеца

Фирмата ми, която дължи милион на НАП я продадох, знаете как става шашмата и прибрах каквото можах. А и жена ми смуче Божков в Дубай, така че от глад няма да умрем. Отивам да вдигам, да не ме удари някоя буква по главата, за какво ми е да следя промените в наредбите, та аз съм с *** с прашка!

108

Аз съм шефа

преди 2 месеца

Постаянно вдигам гири. И пет години съм вън от агенцията. МНОГО СЪМ подготвен да я управлявам!

107

анонимен

преди 2 месеца

До За 95 АМИ ФАКТА, ЧЕ 2019 ГОДИНА ИЗТЕКОХА ДАННИ ЗА НАД 6 МЛН. БЪЛГАРИ ОТ НАП И ТЯ НЕ СЕ ВЪРНА ВЕДНАГА ОТ ПОЧИВКА В ГЪРЦИЯ И ЗА НАГРАДА БОЙКО И ВДИГНА ЗАПЛАТАТА СЛЕД ТОВА И В КРАЯ НА ГОДИНАТА 3 БРУТНИ ЗАПЛАТИ БОНУС. А АКО СЕ РАЗРОВЯТ КАКВО ЛИ ДРУГО ЩЕ НАМЕРЯТ????????????????