Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Народното събрание да излъчи членове на Националния оперативен щаб, които утре да  бъдат представени на редовния брифинг. За това призова здравният министър в оставка Костадин Ангелов.

Още по темата
"Утре Националният оперативен щаб и аз като министър на здравеопазването в оставка ще дадем поредния брифинг, с който да информираме българското общество. Моля, ако днес е възможно, нека Народното събрание вземе решение и да даде членове на НОЩ, които до края на деня да бъдат конституирани. Можем наистина заедно да покажем, че обединени наистина мислим и правим това, което говорим, а не само говорим", каза той.

Ангелов допълни, че от няколко дни слуша как представители на различните политически партии предлагат членове на Националния оперативен щаб, имат идеи за неговите функции, за неговия състав и за неговите действия. Така че според него е редно те да бъдат представени утре.
 

Коментари Напиши коментар

41

Анонимен

преди 5 месеца

"Можем наистина заедно да покажем, че обединени наистина мислим и правим това, което говорим, а не само говорим", каза той.Ха-ха! Този министър говори много мъдро и почти толкова ясно се изразява. Божинката номер 2. Наистина можем наистина покажем, че говорим.... Божеееее....

40

заплес

преди 5 месеца

До Гагазаври си гагата където слънце не огрява - не чу ли, пари за това не получават!

39

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 5 месеца

Ами , ако не направят нов ЩАБ....СТАРИЯ НОЩ , ДА СЕ САМОРАЗПУСНЕ!Защо , само да им носите отговорността ?!ДА СИ СЕ ОПРАВЯТ!!!!!!!!!!!