Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Вицепрезидентът Илияна Йотова коментира, че за четири години не съм усетила подкрепата от БСП към нея и към президента Румен Радев да е намаляла.

"Напротив, в най-трудните моменти тази подкрепа най-много ни е помагала“, призна тя.

Още по темата

„БСП е подредена партия, която има много сериозен устав, който винаги се спазва, поне откакто аз съм в нея, с много точни процедури и номинации, които се правят от структурите, за да се вземе най-накрая решението на Националния съвет. Предстои още много път да извървим в тази посока, защото в момента най-важно е добрата кампания и спечелването на парламентарните избори, а след това ще помислим за президентските избори“, коментира тя относно подкрепата на левицата за втори мандат.

Относно предстоящите избори Илияна Йотова коментира, че  точно в такива моменти партията е способна на крайна мобилизация.

„Способна е да затвори много страници, които по една или друга причина не са прочетени докрай, изразявам се метафорично в случая. Способна е да даде всичко от себе си, за да могат да бъдат спечели изборите. Днес листите са готови, пожелавам на всички тези хора успех, те са много сериозни и силни. Те имат не само какво да кажат, но и какво да направят за България“, поясни вицепрезидентът, цитирана от „Фокус“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase