Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Искането на БСП за изслушване на премиера Бойко Борисов и на кмета на София Йорданка Фандъкова беше отхвърлено от мнозинството.

Още по темата
Социалистите още вчера настояха, двамата да дойдат в НС заради трагичния инцидент с починалия от токов удар 16-годишен Людмил.

Столичният кмет обясни в сряда, че е имало редица нередности, заради които се стигна до този фатален случай. Тя уточни, че проверката продължава

Филип Попов обвини председателстващия заседанието Емил Христов, че основателно отнема думата на депутатите, но по този начин не мое да скрие корупцията в България.

След края на изказването му социалистите скандираха "Оставка".

Коментари Напиши коментар

50

НЕ ГЛАВУВАЙ ЗА БСП

преди 10 месеца

ПАК ТЕАТРОТО НА Т.Н.БСП И ПАК" НЕВЪОБРАЗИМАТА ЗАГРИЖЕНОСТ" ЗА ЖИВОТА И ЗДРАВЕТО НА БЪЛГАРИНА????ОООООО,АКО БЯХА ТЕ НА ВЛАСТ ,ТОВА НЕ БИ МОГЛО ДА СЕ СЛУЧИ ,ЗАЩОТО ПРИ ТЯХ КОРУПЦИЯ НЕ Е ИМАЛО И НЯМА ДА ИМА,ПРЕСТАВЕТЕ СИ..А ТЕ, ЗАЕДНО С ЮМРУКОВ ПО БУЗЛУДЖА,ПО УЛИЦИТЕ ПОДВЕДОХА НЕ МАЛКО ХОРА ,КОИТО СИ ОТИДОХА БЕЗ ВРЕМЕ ..ВЯРВАТЕ ЛИ НА ТОЗИ ФЕЙК ПЛАЧ ????ОПИТ ЗА ЗАБЛУДА ,АМА ТЕЗИ МАНЬОВРИ ВАШИ ВЕЧЕ СМЕ ГИ ИГРАЛИ ,И НЕХВАЩАТ ДЕКИШ..

49

1

преди 10 месеца

До Анонимен-50 ,а на тиквата правителството, с геноцида над един народ.

48

Анонимен

преди 10 месеца

БСП викало "оставка"Ми щеше да е чудно да не вика.Тая баница и денем я сънуват вече.Най-пропадналите правителства бяха на Луканов с купоните и на Виденов с инфлацията.Не им се получи въстанието и сега реват.