Снимка: архив, БГНЕС

Постигнато е принципно съгласие с гражданската платформа „Изправи се.БГ“ на Мая Манолова и предстои подписване на споразумение за общо явяване на предстоящите избори, съобщи т. нар. „Отровно трио“.

След оповестяването на възможна най-ранна дата за провеждане на парламентарните избори от президента на Републиката „Отровното трио и гражданите“ продължи още по-интензивно неофициалните разговори с демократичните сили и сдружения за предстоящия вот, съобщиха в писмо Велислав Минеков, Николай Хаджигенов и Арман Бабикян.

Още по темата

Те подчертаха, че основната им цел остава продължаването на протестите и свалянето от власт на правителството на Бойко Борисов.

„Продължаваме упорито да търсим вариант, носещ политически израз на общия ни протест срещу системата. Затова ще продължим да работим за разбирателство и вратите ще останат отворени, не само като предизборен модел, а като трайно желание за общи действия, които да поставят България обратно на основите на демокрацията, законността и модерното икономическо развитие“, пише в писмото.

 

Коментари Напиши коментар

119

Анонимен

преди 3 месеца

Ич недокюбвам Герб ама като гледам тримата умници плюс Манолова знам със сигурност че Бойко ще е победителят!

118

Въх, нас рахме се

преди 3 месеца

Яааа, как се променят нещата - тези които сваляха политици за чест и слава, сега мощно ще се издънят, като неизбираеми кандидат-политици! ДОБРЕ ДОШЛИ В РЕАЛНОСТТА!

117

Анонимен

преди 3 месеца

Вярно имат мощна подкрепа - 9 души във Плевен и 8 във Варна!