Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Президентът Румен Радев няма контакт с лице с установен към конкретния момент положителен резултат от тест за коронавирус, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

Oще по темата

По-рано естонският държавен глава Керсти Калюлайд съобщи в профила си във Facebook, че Радев е бил контактен с носител на инфекцията.  

По време на посещението на държавния глава в Талин на българската делегация не е налагана карантина.

Още на първия ден от пристигането на българската делегация в Талин на президента Румен Радев е направен тест за коронавирус, който е отрицателен.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

39

На лъжата краката...

преди 3 години

Вече стана ясно, че президентът не е заразен с Ковид 19. С други думи, министърът на здравеопазването Костадин Ангелов е излъгал. Дали обаче, ако не Ангелов, то поне премиерът Борисов, знае приказката за лъжливото овчарче? Дали премиерът си дава сметка на какво доверие могат да разчитат здравните власти в България, докато Ангелов седи на стола на министъра на здравеопазването?

38

Анонимен

преди 3 години

Радев окончателно ще го отсвирят от Европа. Ще му остане единствената дестинация София-Масква-София за инструктаж.

37

Пълни лъжи стил БСП

преди 3 години

Не бил в контакт със заразен?Има го на снимка с ген.Петров,който е доказанозаразен.Процедурата тогава е карантиниране,но той предпочете да отлети заТалин.Да,ама там като са разбрали,са отказали срещи с него и той,заедно сремаркето си Деса,се завръща безславно.А после клакьорите говорят глупости.Той бил решил да прекрати посещението.Да,след като никой не иска да сесреща с него и първата домакиня,какво да прави там-карантина в хотел?

fallback