Снимка: БГНЕС

Тиражираната във Facebook информация за напуснали 40 социалисти от БСП „Триадица“ е невярна и манипулативна, съобщи председателят й Диана Тонова.

"Членството в партията се прекратява по собствено желание, заявено писмено пред основната партийна организация /ОПО/, което се констатира на събрание. Проведох разговор с няколко от членовете на ОПО, от който се установи, че събрание не е провеждано, не е налице и писмено заявление за напускане от нито един от членовете му.

Самата организация, чийто председател е Александър Вачев, наброява около 17 човека, част от които /4-5 човека/ са членове на семейството му, записани  малко преди 31.12.2019 г., предполагам, за да се увеличи броят на делегатите от ОПО-то  на Районната конференция", съобщава Тонова в изявление до медиите.

Тя отбелязва, че  една част от членовете на организацията не са знаели нищо вчера и са заявили, че остават членове на БСП.

"Не повече от 7-8 реални членове на РПО на БСП "Триадица", очевидно под въздействието на Александър Вачев, който беше застъпник на Красимир Янков по време на прекия избор за председател на БСП, явно възнамеряват да напуснат. Това ще стане факт, след като се проведе събрание, затова казах, че информацията, освен невярна, е и манипулативна. Когато получим протокола от събранието на ОПО, тогава ще се знае дали и колко членове ще напуснат партията", пояснява Диана Тонова.

"Отговорно заявявам, че  БСП "Триадица" е единна и сплотена организация, което проличава и по голямото мнозинство, с което се приемат решенията на РС. Жалко е, когато членове на партийната организация заради неудовлетворени лични амбиции се стремят да вредят на доброто име на БСП в обществото. Тази кампания, която неуспели кандидати подеха в медиите, вече има обратен отрицателен знак, защото в последните дни консолидира силно реалните и действащи членове на нашата организация, а мисля и в национален аспект също", завършва председателят на БСП "Триадица"

 

Коментари Напиши коментар

17

4epa

преди 6 дни

ТРЯБВА ДА СЕ ГОТВИ ПОНЕ ОЩЕ 100 ГОДИНИ ТА БЕЛКИМ СЕ СГОТВИ НАИ НАКРАЯ !!!!!!!!

16

Ами, правилно...

преди 6 дни

НИКОЙ КОМУНИСТ, НЯМА ДА. ГОВОРИ ЗА НАПУСКАНЕ НА БКП/БСП, ПРЕД ЖУРНАЛИСТИ.... ХАХАХААА...

НАЛИ ЗАТОВА КОРНИ, ИМ НОСЕШЕ КУТИИТЕ ЗА ГЛАСУВАНЕ У ДОМА.... ЗА ДА НЕ МОГАТ ДА ОТКАЖАТ ДА ГЛАСУВАТ.

ТОВА Е МАШИНАТА НА ДИКТАТОРА:
"ЯВНОТО ГЛАСУВАНЕ" - - - - ЗА ДА ИМА РЕВАНШ ПРИ ЕВЕНТУАЛЕН ОТКАЗ ИЛИ НЕСЪГЛАСИЕ.. ХАХАХААА....

15

Краси

преди 6 дни

Трагедията се състои в това,че терористичната преименувана комунистическа партия,партия избила елита на РБ след 9.9.44г.има 955 500 избиратели.Това са хора одобряващи злодействата на комунистите.