Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Още няколко лица се издирват във връзка с разследването на организирана престъпна група в София, създадена с цел рекет, имотни измами, разпространение на наркотици, при която са задържани 14 души. Това каза в септемврийското с. Бошуля министърът на вътрешните работи Христо Терзийски, цитиран от БТА.

Още по темата
Той посочи, че при разкриване на дейността на групата ГД БОП са приложили всички способи, позволени от НПК. Министърът добави, че активните оперативно- издирвателни мероприятия продължават.

Във връзка с нападението с нож на пътник във влак, Терзийски коментира, че към момента не е необходимо да се засилва полицейското присъствие. Той уточни, че полицията поема дежурства, когато от БДЖ посочат, че може да има някакъв риск за пътниците. Имаме бърза система за действие, така че да се реагира съобразно всеки един сигнал, увери вътрешният министър.

В отговор на въпрос за разследването на нападението над Валентин Михов Терзийски каза, че то е още в начален етап, като не са изключват никакви версии за инцидента, включително грешка при нападението на обекта.

В сeло Бошуля министърът на вътрешните работи присъства на церемонията по откриване на учебен център по проект "Центрове за повишаване готовността на населението за реакция при наводнения". Това е вторият център от общо шест в страната, които трябва да бъдат открити до края на 2021 година. Те се изграждат по проект на ГД ПБЗН чрез ОП "Околна среда".
 

Коментари Напиши коментар

9

Киро японеца

преди 1 месец

До До 7 Киро Японеца

Ай Пи тата и порциите ги раздаваме аз и Доган ;) Не бойса за ченгетата .Работят за мене .Пазят някой да не вземе стока без да е платил ;) И за герб трябва да има порция все пак

8

До 7 Киро Японеца

преди 1 месец

Сигурен ли си че си покрил Ай Пи адреса си?!
Щото на твое място бих почнал да се притеснявам!!

7

Киро японеца

преди 1 месец

Прокурора съм го ивал с 200 ;) Мойта дрога е най хубава .А мойте небостъргачи от дрога са най чисти .Питайте герб и техните прокурори ако не вярвате ;) Само конкуренцията дето малко ма стреля ,ама то така е като герб пазят само Доган .Да живее прокурора дет ми изпра парите ;)