Снимка: БГНЕС

Пред БСП оттук нататък има една единствена цел – спечелването на парламентарните избори, обяви в интервю пред БНР депутатът Антон Кутев.

Той поясни, че това всъщност означава "не по-малко от 1 милион гласа".

Още по темата
"Сега нашата цел не може да е друга – при разкапан ГЕРБ, при цялата тази ситуация на протести, при това несъгласие на обществото да живее по начина, по който живее, БСП не може да си поставя по-малка цел от 1 милион гласа. Това трябва да бъде нещото, за което всички работим оттук нататък", изрази мнение червеният депутат.

Според Кутев, ако БСП върши работата си, тя "би могла да даде единственият шанс на България за някакво стабилно управление".

Той призна, че вътре в партията доста дълго време се е водила вътрешна борба.

"Вярвам в това, че Националният съвет ще има своите възможности за въздействие и нито ще бъде абсолютна пионка, машата на председателя, още по-малко би трябвало да бъде опозиция", посочи депутатът.

Според него БСП не може и не бива да става лидерска партия, независимо от начина на избор на председателя.

"Корнелия Нинова в момента може да направи нещата така, че БСП да тръгне много по-сплотена напред. Този избор трябва да бъде преломната точка, от която БСП да тръгне напред и нагоре много по-силно и сигурна", смята Кутев.

Коментари Напиши коментар

52

Анонимен

преди 4 седмици

Не случайно е най тъпия в партията реално могат 500 000макс и то с клизма и див късмет

51

Портретът от стената

преди 4 седмици

Кутев ?! А ти, призна ли третия пол ?

50

Анонимен

преди 4 седмици

Прекалил е с веществото со росол...?!