Снимка: БГНЕС

"Последните 10 години корупцията се превърна в национален спорт. Демокрацията не може да зависи от волята на двама души с болно его. Не може двама души да предизвикват разделение в обществото", заяви в ефира на "Денят ON AIR" общинският съветник от ВМРО Димитър Антов.

По думите му хвърлянето на яйца и домати по институциите е недопустимо.

"Министерският съвет не е на Бойко Борисов, той е на държавата. Църквата "Св. Петка" беше изцапана с червена боя. Два дена я чистихме. Това е дело на пещерни антикомунисти. Това е обида към нашата национална култура. Православната църква е част от културната ни идентичност. Това не е свобода, това вече е свободия. Същото беше и случващото се на Орлов мост. Аз уважавам стачкуващите, но и трудът трябва да се уважава", коментира Антов пред Bulgaria ON AIR.

Общинският съветник не смята, че повечето протестиращи са лоши хора.  Нашата демокрация и капитализъм са имитация. Нашите протести също не са истински, смята той.

"Ние на битово ниво живеем в корупция. Търсим лекар - приятел. Ние сме склонни към несправедливост. Този начин на живот прави обществото слабо. Такова общество не работи, то е губещо. То е като болен от рак човек", подчерта Антов.

Коментари Напиши коментар

40

Стига с това

преди 5 месеца

тъпо клише, някой ни разделял!? Разделя ни простотията на Боко, народа не пасе трева, че да чака пастири да го разделят, достатъчно сме разумни да преценим кой колко струва. Боко няма и една стотна от капацитета на Радев, това и децата го виждат,

39

ИМПИЙЧМАНТ ВЕДНАГА

преди 5 месеца

До Анонимен
Ами 150000 ,най-малко 2 милиона бяха ,не си видял добре или не можеш да броиш бе ШМЕКЕР.
Това *** сте ИЗУМИТЕЛНИ същества ,всяка втора дума е лъжа ,интерпретация ,измислица ,фантасмагория,плювня.Защо сте толкова РАЗЛИЧНИ ОТ НОРМАЛНИТЕ ХОРА ,КОЙ И КАК ВИ НАПРАВИ ТАКИВА ,че и истината да казвате ,никой не ви вярва.То не бяха ,лъжи ,плювни компромати,даже си имате официално назначен платен журналист за ФАЛшИВИ НОВИНИ- БАБИКЯН ,кой не е чувал за него?????????Известен ,та известен.

38

Анонимен

преди 5 месеца

СПОРЕД ВМРО ПРОТЕСТИРАЩИТЕ СА ЛОШИ ХОРА ЗАЩОТО СА ИНТЕЛИГЕНТНИ, НЕ СА ПРОСТИ, НЕГРАМОТНИ АНТИЕВРОПЕЙСКИ ПИЯНИЦИ КАТО ЕВРОДЕПУТАТА ОТ ВМРО АНГЕЛ ДЖАМБАЗКИ.