Снимка: БГНЕС

„Даваме зелена светлина за старт на дискусията за нова Конституция”. Това заяви пред NOVA лидерът на ВОЛЯ Веселин Марешки.

Той допълни, че не е прочел проекта, но от партията имат свой прочит на основния закон на страната.

„Ние ще предложим нашите решения. ГЕРБ също имат техни, ще се радвам да чуя и тези на президента Радев”, коментира лидерът на ВОЛЯ.

Той допълни, че е получил много отзиви от хора, когато на 2 септември обявил, че няма да подпише проекта за нова Конституция.

"Сутринта хиляди граждани ми се обадиха и казаха, че не одобряват това, което казвам, че е грешно решение. Длъжни сме да се съобразяваме със структурите и симпатизантите си", поясни Марешки.

По думите му неговият подпис не е променил нищо в държавата. „Дадохме право на хората да дебатират темата за промените в Конституцията”, каза още Марешки.

Попитан дали подписът му е „златен” и дали е изтъргувал за сметка на концесията на плаж „Кабакум” лидерът на ВОЛЯ отговори, че нито може някой да го купи, нито да го уплаши.

„Явил съм се на търг за този плаж през 2009 г., 5 г. беше безстопанствен, защото никой не го иска. 15 г. този плаж никой не го иска, коментира лидерът на "Воля" по повод концесията на плаж "Кабакум" край Варна. Печелим на чист търг. По-скоро плащам услуга на държавата, хората са благодарни, защото вместо 10 лв. за чадър, плащат 2 лв., допълни той.

И обясни, че има решение на Върховния съд, че постройката му е законна. ВОЛЯ не се дава на концесия. Аз съм достатъчно богат човек, за да съм за един плаж. Аз съм дарител на държавата, помагам на хората, категоричен бе Марешки.

Коментари Напиши коментар

74

Анонимен

преди 2 седмици

Или големия бизнес се управлява от idiots или нас ни управляват такива, а питате кой ще управлява после. Гледал съм депутати, който сричат докъто четат закон, който са им дали да внесат, уж от тяхно име и съм го виждал това доста пъти. Та толкова ли България, няма кой да излъчи да я управлява. Внимателно избирайте за кой ще гласувате, няма вече път назад.

73

L.

преди 2 седмици

Тоз *** утре ще подпише прехвърляне на земите ни на Турция, бе!

72

алчния,до болка !

преди 2 седмици

Такива айдуци като Марешки,до стената и....Но ще им дойде врмето!