Снимка: архив, Димитър Кьосемарлиев / Dnes.bg

На предстоящото днес заседание на парламента с дебат народните представители ще обсъдят поредните промени в Изборния кодекс. Акцент е поставен върху машинното гласуване.

Вчера опозицията в лицето на БСП обяви от парламентарната трибуна, че основният приоритет на левицата е именно машинното гласуване. Законопроектите за промени в Изборния кодекс са два: на ГЕРБ и ДПС.

Срещу идеята се противопостави нейният председател Стефка Стоева, припомня Bulgaria ON AIR. Миналата седмица тя подаде оставка, която днес трябва да бъде гласувана в Народното събрание.
 

Коментари Напиши коментар

6

House M.D.

преди 1 месец

"Срещу идеята се противопостави нейният председател Стефка Стоева..."

Председателят на кое?

5

Анонимен

преди 1 месец

Тия са прекалено ***, че да схванат как се манипулира резултат електронно. Те знаят как да печатат фалшиви бюлетини и подменят чувалите и да плащат на *** по 30 лева на глава. Ерго, няма да го въведат на време, или пък ще го въведат, за да изгърми по време на избори и да не отчетат електронните гласове. Те едни смотани винетки и ел. билети не могат да оправят 10 години. Вервайте, гарантирани !

4

До 1

преди 1 месец

ГЕРБ няма нужда от такива правила щото бате Бойко ви бие като тъпани всеки път. БСП и Румен бавния искат служебно да се намърдат че с избори не могат щото им липсва член първи.