Снимка: архив, БГНЕС

Шефката на НС Цвета Караянчева поздрави депутатите с добре дошли в новата сграда на парламента.

„От днес Народното събрание се настани изцяло в новия си дом, това преместване беше трудно осъществено, а чисто емоционално е тъжна раздяла с историческата града с нейната красота и скромности“,посочи тя.

Според нея бившият Партиен дом далеч не е скромен, но предлага далеч повече работна площ.

Още по темата

„Вярвам, че сред нас няма фенове на астрологията“, коментира тя заради твърденията, че сградата на Народното събрание на площад „Народно събрание“ има лоша енергия.

Според нея не тухлите, мраморът и бетонът определят качеството на един парламент, а работещите в него хора.

Караянчева призова депутатите да използват езика на разбирателството в името на добруването на хората, в противен случай езикът на омразата ще се пренесе и в обществото.

 

Коментари Напиши коментар

26

Анонимен

преди 1 месец

Ако работещите вътре са критерият за качество, то значи настоящото такова е почти на кота "0"... всъщност това "почти" е абсолютно излишно. Никога досега в НС не е имало толкова долнопробен мат`рял!

25

Анонимен

преди 1 месец

***!
Абе не ги ли е срам да се нанесат в партийния дом?! Този символ на тоталитаризъм... Нищо добро не ги чака. Наистина сградата е прокълната и бял ден няма видят вече, корпоративните не-народни избранници!

24

Анонимен

преди 1 месец

Простата патица от Кърджали приветства останалите придошли селяни в новия им дом. Заедно, те ще променят живота на всички ни към по-добро. Да ни е честито!