Снимка: БГНЕС
"ВОЛЯ е единствената българска партия, която е последователна в идеите си и счита, че Великото народно събрание е изпразнено от смисъл. Смятаме, че всички неща трябва да се случват от обикновено Народно събрание с по-голямо мнозинство". Това обяви лидерът на ВОЛЯ Веселин Марешки в ефира на NOVA.
 
"Свиквайки Велико народно събрание се губи темпо и време за решаване на реалните проблеми в реалния живот", каза още той.
 
Марешки свята, че съществува хипотеза, при която е възможно ГЕРБ и БСП да направят коалиция. "Най-вредното нещо за България след управление на БСП, е управление на БСП и ГЕРБ взети заедно. Тогава ще бъде обезсмислен целия плурализъм и българския народ не го очаква нищо хубаво. Важно е у нас да има управляващи и опозиция, за да има коректив", коментира лидерът на ВОЛЯ.
 

Коментари Напиши коментар

26

Анонимен

преди 2 години

Марешки чака оферта от Бацо. Последният ще трябва да вади кинти от чекмеджето. Без да си плати няма как да стане. Ще си плати и на ДПС, на атакаджиите, на няколкото независими. Разбира се, парите ще си ги възстанови чрез ново стригане на раята българска.

25

komitataей

преди 2 години

аз като гледам там почти всички са изпразнени от мисъл и смисъл

24

Обективно

преди 2 години

АБСОЛЮТНО Е ПРАВ!!!!! НО РЕШЕНИЕ ЗА ОТМЯНА НА ПРИНЦИПА ЗА ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ СЕ ВЗИМА САМО ОТ ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ!!!!!! Тоест, той иска да каже, че ще подкрепи идеята за Внс само ако се предложи повече да няма ВНС. И Е АБСОЛЮТНО ПРАВ!!!!