Снимка: БГНЕС

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева реши да свика извънредно заседание на Народното събрание, което ще се състои в четвъртък, съобщиха от прес службата.

Още по темата

То бе по искане на опозицията от БСП. Очаква се него да говорят премиерът Бойко Борисов и вътрешният министър Христо Терзийски. Те ще отговарят на въпроси, свързани с насилието върху граждани и журналисти по време на конференцията на партия ГЕРБ, която се състоя на 5-и август.

Очаква се тогава да бъде обсъдена и актуализацията на бюджета, заради кризата от COVID-19.

"Настояваме за прозрачност в харченето на всеки лев, предвидимост за икономиката и грижа за хората", подчерта лидерът на опозицията Корнелия Нинова по повод искането за заседанието.

В момента тече основен ремонт в стаите на парламентарните групи, тъй като депутатите очакват да се преместят след ваканцията в сградата на бившия партиен дом на пл. "Независимост".

Извънредното заседание е предвидено да започне в 9.00 часа.


 

Коментари Напиши коментар

33

О хо хо

преди 2 месеца

Корни искала прозрачност за всеки изхарчен лев....АМИ ПЪРВО ТЯ ДА ОБЯСНИ КЪДЕ ИЗЧЕЗНАХА ПАРИТЕ ОТ ПАРТИЙНАТА ИМ КАСИЧКА И ЗАЩО ОЩЕ НЕ СА ВЪРНАЛИ ПАРИТЕ В ДЪРЖАВНИЯ БЮДЖЕТ, КОИТО ДРУГИГЕ ПАРТИИ ОТДАВНА ВЪРНАХА???!!!

32

пояснение

преди 2 месеца

импексова няма нужда от инзвънредно заседание , тя има нужда да прочете каквото там си е записала , да се опита да излъже че е загрижена за българите , да излъже че бсп е единствената партия която има ясна визия за оправянето на България , да обвинява сегашното правителство че не се справят, че бият , че крадат ! на бас се хващам ако чуете нещо друго !

31

Анонимен

преди 2 месеца

Така и не разбрах какво точно е казал Тиквата за тая.
Някой знае ли подробности?