Снимка: БГНЕС, архив
fallback

"Винаги в дясното политическо пространство аргументите завършват на личностно ниво. Затова се разцепиха и не можаха да бъдат никога градивен субект в политическия живот на страната. Винаги са били генератори на нестабилност". Това заяви депутатът от ДПС Ерджан Ебатин в предаването "Тази неделя" по bTV.

Oще по темата

По думите на Ебатин плажът в "Росенец" никога не е бил от граждански интерес. Затова депутатът смята, че ако плажът е на някой друг, никой не би проявил интерес да бъде там и обясни, че съпредседателят на "Демократична България" Христо Иванов е искал да предизвика асоциация с почетния председател на ДПС Ахмед Доган.

"Въпросът е, че понеже Ахмед Доган не по негово желание и воля е охраняван, защото от него зависи политическият вот и ориентация на 500 000 български избиратели. Тази воля не се харесва на някои и няколко пъти беше посегнато върху неговия живот", обясни народният представител.

Той заяви, че и преди, и след 2013 г. е имало няколко опита за покушение срещу Ахмед Доган.

"Не е заради самия Ахмед Доган. Става въпрос за избирателите на ДПС. На никого не му е приятно, най-малкото на Доган, да не може да излиза свободно", подчерта Ебатин и продължи:

"Когато атакуваш някой персонално, означава липса на аргументи. Би трябвало да атакуваш ДПС по отношение приоритетите и програмата. Защо не атакуват ДПС и Доган, че първи той заложи стратегически за визия на развитие на страната, за влизане в НАТО, в ЕС", попита Ебатин.

Той подчерта, че от първия ден на протестите Движението е заявило, че е за "демонтаж" на управлението. Според него протестите са спонтанни с голяма обществена енергия и с очакване за промяна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

72

Анонимен

преди 4 години

...от него/агента на ДС която заедно с БСП=БКП им направи така наречения възродителен процес?/ зависи политическият вот и ориентация на 500 000 "български'' избиратели с турско самоопределение.Ето това е точно яко яздене на електорат с робско мислене.500 000 роби на дръндареца който дори не е и турчин.

71

има

преди 4 години

пари и резиденции - не е малък да се оправя сам

70

Анонимен

преди 4 години

КОй напада добрите и честни хора?Борисов ходи с 30 охранителя от любов към народа?Г-н Радев излезе без охрана ...Направете си сами заключение?

fallback