Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Премиерът Бойко Борисов смята, че барикадирането на петте медицински сестри в бившия Партиен дом, има политически привкус.

Още по темата

"Вижда се кой отива при тях“, коментира той явно имайки предвид Мая Манолова, бивш кадър на БСП, която се изправи като кандидат, издигнат от инициативен коминет на последните кметски избори срещу Йорданка Фандъкова от ГЕРБ в София.

"Имам два отговора в зависимост от ситуацията. Ако говорех като президента Румен Радев, щях да кажа, тъй като НСО е на негово подчинение, че виновен е началникът на НСО, но аз не говоря така. Никога не правя такива заключения, а точно обратното“, каза той, цитиран от "Фокус".

"Какво толкова е станало, че са преспали там – да ги дърпат, бутат и извличат насила не е красиво и джентълменско", допълни той и продължи: "Отнасяме се с уважение към исканията на всеки".
 
"Познавам ги тези сестри, идвали са и исканията им са изпълнени - не 50, а 500 милиона повече са парите за здравеопазване в новия бюджет. Разделихме се с добро и останах малко учуден от това, което е станало", коментира още премиерът Борисов.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase