Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Национална кампания за допитване към местните жители за проблемите и важните въпроси в тяхната община стартира БСП.

Допитването ще е във всички форми на комуникация.

Още по темата

Левицата започна допитването от Варна, където се проведе изнесено заседание на ръководството на партията.

Червената шефка Корнелия Нинова уточни, че от партията искат да чуят какво мислят хората по ключови въпроси и БСП да им предложи решения.

Тя допълни, че по време на заседанието на изпълнително бюро във Варна са обсъдени проблемите в града, като сред най-важните са чистота на въздуха, тежкото състояние на уличната мрежа, сметопочистването, канализацията, острата нужда в града от индустриална зона и други.

Във Варна ръководството на БСП взе решение да свали политическото си доверие от градския председател на партията във Варна Борислав Гуцанов, съобщи още Нинова.

Мотивите за това решение са състоянието на градската структура на БСП в крайморския град, представянето на последните местни избори и противоречия в организацията.

До провеждането на градска конференция временно изпълняващ длъжността председател на БСП-Варна ще е Христо Боев.

Конференцията ще се проведе в началото на септември.

БСП ще свика утре заседание на съвета си по външна политика и международна дейност, сигурност и отбрана, на което ще бъде обсъден договорът за закупуването на новите бойни самолети, а съветът ще предложи модел за гласуване, съобщи членът на Изпълнително бюро на партията Атанас Зафиров, цитиран от БТА.
 

Коментари Напиши коментар

33

Щирлиц

преди 3 години

70-годишният проблем на България,е комунистическата напаст!

32

Анонимен

преди 3 години

И ДА ПИТА И ДА НЕ ПИТА БСП НЕ РЕШАВА ПРОБЛЕМИ,АБОЙКО ГИ РЕШАВА ДО КОЛКОТО МОЖЕ ДА МУ ПОЗВОЛЯТ СРЕДСТВАТА ОСТАНАЛИ ОТ КРАЖБАТА НА ОРЕШАРСКИ И СТАНИШЕВ.ТЕ НЯМАТ ПРАВО ДА ПИТАТ!

31

Анонимен

преди 3 години

Червените събират матрял за плюене за следващите избори.Жени оплачете им се,че след всяко появяване на Корна по телевизията, на мъжете им се отщява да барнат жена по 2 седмици. Да се скрие за малко(5-10год.), че младостта си отива!