Снимка: Булфото, архив

Юлиан Ангелов нарече "безумия" твърденията на Волен Сидеров, че резултатът на воеводите на евроизборите е сделка.

Още по темата
Лидерът на "Атака" настоява, че резултатът на ВМРО е една много голяма сделка и тези малко над 7% ще струват на българския народ 3 млрд. лв., колкото струват новите изтребители. Той подчерта пред bTV и че ВМРО никога не е взимала на парламентарни избори повече от 1%.

"Някой да твърди подобни безумия или завижда, или не е в час с политиката", отсече Юлиан Ангелов.

"Ние от ВМРО доказахме, че когато представителите ни в ЕП работят, когато защитават своите идеи, хората оценяват и подкрепят ВМРО", продължи той.

Попитан дали тези обвинения ще доведат до трус в малката патриотична коалиция, депутатът посочи, че ВМРО ще продължава да изпълянва управленската програма, която са подписали.

"Мисля, че за момента правителството се справя прилично. Ако някой има някакви претенции, някакви други виждания, си е негов проблем", добави Ангелов.

Дали от ВМРО ще поискат оставката на Сидеров като председател на ПГ "Обединени патриоти" обаче не стана ясно.

Ангелов обясни, че засега не са обсъждани подобни тези.

Коментари Напиши коментар

30

you're

преди 1 месец

Чиновник от Герп дава дупе за Каракачанов

29

I'm

преди 1 месец

На тия наш'те политици, не им ли омръзна да вечно в някакви банални селски драми? Джафкат по медиите като някакви улични псенца. Вместо да хванат и да мислят, да направят нещо за народа и държавата, те се чудят как да се ръфат едни други. Проява на селташки провинциален манталитет!

28

Анонимен

преди 1 месец

В Тикволандия, щом някой се докопа в кокала, веднага казва на опозицията и на избирателите "Ако някой има някакви претенции, някакви други виждания, си е негов проблем".