Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Общ преглед

Най-малката парламентарна група в парламента - "Воля - българските родолюбци", също реши да напусне парламента. Това обяви лидерът на партията Веселин Марешки, като не даде подробности каква е причината за решението на партията му.

Още по темата
Първи депутатите от БСП решиха да бойкотират пленарните заседания в знак на протест заради приетите поправки в Изборния кодекс през февруари. Близо месец червените не ходят на работа в парламента, а кворумът се осигуряваше от депутатите на ГЕРБ, "Обединени патриоти" и "Воля".

Днес обаче и партията на Марешки реши да напусне пленарната зала.

"Днес на съвещание на парламентарната група взехме решение също да напуснем парламента. За да няма фалшиви новини, реших лично да го съобщя. Причината не мога да ви ги споделя, защото продължават разговорите, те не са лесни", обяви лидерът на "Воля".

Марешки подчерта, че ролята на "Воля" в парламента е да "осветява манипулациите и лъжите в парламента, в политиката и в обществото, както и да сваля маските на фалшивите политици и партии".

"Нека това наше решение да го приемате като част от тази наша последователна политика", завърши Марешки и обеща, че скоро ще даде още разяснения за решението на партията.

Коментари Напиши коментар

183

ЛАЗО

преди 2 месеца

Както пееше Тодор Колев -фалшив герой се страхува от фалшиви новини

182

tt

преди 2 месеца

Е,днес стана ясно-защото сме усвоили една древна професия.на ония с червените фенери.Марешки ги удари в земята.

181

въпрос

преди 2 месеца

Вече две години в НС. Вярно, не го следя, но може ли да отчете коя манипулация и/или лъжа са осветили досега в "парламента"?
Нещо много на тъмно излизат.