Видео 15.03.2019

БСП съзря: Сделка между ГЕРБ, ОП и ДПС за спасяване на кабинета?

Лидерът на БСП за пореден път изкритикува управляващите, след като вчера ГЕРБ реши дълговете на вероизповеданията да не се опрощават, а да се разсрочат.

Днес тя заяви, че вижда страх в действията на ГЕРБ, а не вслушване в народа.

"Какво означава, че задълженията на мюфтийството ще бъдат разсрочени? Ако ги платят след 50 години това не е ли един вид опрощаване? За нас отново прозират действията на пазарлъците в Народното събрание. И продължаваме да държим на позицията си, че това е чиста сделка между ГЕРБ, "Обединени патриоти" и ДПС, за да се спаси правителството", коментира в студиото на "Денят ON AIR" депутатът от БСП Станислав Владимиров.

Той бе категоричен, че не вижда никаква логика в действията на управляващите.

"Чухме доста нелепи обяснения, че това било "такса спокойствие", за да няма етническо напрежение в държавата. Това обаче означава, че службите в България не работят и трябва да плащаме на мюфтийството, за да не се предизвикват ексцесии", допълни гостът на Ганиела Ангелова.

Пред Bulgaria ON AIR Станислав Владимиров посочи още, че излизането на социалистите от Народното събрание е най-яркият знак, който може да направи една политическа сила.

"БСП ясно показа, че няма място в парламента. Защото ако бяхме останали там, ние щяхме да легитимираме действията и всичко, което произлиза от него", отсече депутатът.
 

Коментари Напиши коментар

10

отегчена

преди 2 месеца

Ей,какви ли маймунджулъци не пробва тая и колкото повече се пъне, толкова по-не и минават номерата. Аз ако бях на нейно място да съм скочила от някое високо място.

9

Анонимен

преди 2 месеца

Червеното злобно човече накрая ще получи инфаркт, нема пай от баницата.

8

ХА-ХА-ХА !

преди 2 месеца

до да заема да питам

Там е работата, че когато БСП управляваха с ДПС, гербаджиите реваяха като хималайски мечки срещу тях, а сега правят същото.
С тази разлика, че БСП поне го правеха открито, а ГЕРБ години наред криеха коалицията си с ДПС.
И с тази разлика, че БСП никога не се е заигравало чак толкова с ромите, както сега се заиграва ГЕРБ.
Всъщност от двете злини определено ГЕРБ е по-голямото зло от БСП.
А, Бойко Борисов не случайно го наричат БЪЛГАРОУБИЕЦ