Снимка: ГЕРБ

Eвроизборите са крайъгълен камък, обяви в Кърджали председателят на Народното събрание Цвета Караянчева, цитирана от пресцентъра на партията.

Още по темата
"Евроизборите ще опровергаят социологическите проучвания, че се стопява дистанцията между нас и опозицията. Ще обърнем летоброенето на вота и на местните избори ще имаме кметове в Кърджали", изрази увереност шефката на НС.

"Построихме своята къща тухла по тухла, от основи до покрив, 12 години. Тежко ни беше, тук в Кърджалийско, регионът беше бастион на една политическа сила, но сега никой не употребява тази дума. Моят пост като председател на Народното събрание е признание за всички вас. Благодаря ви. Благодаря и на г-н Цветанов за доверието и подкрепата", каза още Караянчева пред структурите на ГЕРБ в областта.

"Битката за Кърджали е кауза, а не битка за облаги и тя ще ни доведе до успех. Виждате как се промени България при кметовете на ГЕРБ", отчете още тя.

Към активистите на ГЕРБ се обърна и евродепутатът от ГЕЕРБ/ЕНП Асим Адемов. Той подчерта, че България се радва на изключително висок авторитет в ЕС, след успешното си европредседателство, а Борисов и Цветанов са сред водещите лидери в Европа.

"Нека подкрепим европейската десница и Манфред Вебер", призова в заключение Адемов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase