Снимка: БТА

Местните избори са най-важните, защото са гръбнакът на партията, заяви зам.-председателят на ГЕРБ и председател на ПГ на партията Цветан Цветанов на среща с членове и симпатизанти на партията в Благоевград, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Още по темата
Според него европейските избори през май ще дадат посоката и за местния вот. "За европейските, но и за местните избори трябва да покажем на хората какво се случва като положителни промени в общините", каза Цветанов.

Според него ГЕРБ трябва да покаже и предимствата от членството в ЕС, а не както БСП, които имали остра реторика към европейските институции. "Ние обаче имаме предимството да покажем какво са направили нашите евродепутати", заяви Цветанов.

По думите му БСП не са напуснали парламента, а просто не ходят на работа. Лидерът на ПГ на ГЕРБ подчерта отсъствието на левицата от парламента при важната ратификация на протокола за членството на Северна Македония в НАТО. Ситуацията в парламента е сложна, но сме направили всичко възможно, за да осигурим кворум, посочи Цветанов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase