Видео 23.02.2019

Каракачанов: В Концепцията за ромите няма привилегии

В Концепцията за ромите няма привилегии за тях, заяви в предаването "Брюксел 1" вицепремиерът и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов по повод откритото писмо от лидера на Воля Веселин Марешки до премиера Бойко Борисов. В писмото Марешки моли Борисов да "озапти" вицепремиера и твърди, че с концепцията на Каракачанов ромите "нито ще бъдат интегрирани, нито ще бъдат решени проблемите им чрез въвеждането на нови привилегии за тях."

Още по темата
"Този човек (б.р. - Марешки) преди две седмици казваше, че това е фашизъм и ксенофобия, сега казва, че е подкрепа на циганите. Това е човек, който откровено лъже не за първи път. Прави го всеки път, когато говори за мен или за ВМРО," заяви Красимир Каракачанов в предаването "Брюксел 1".
 
"Никъде в тази концепция не се говори за безплатни детски градини за ромите. Говори се за безплатни детски градини за всички деца. Смятам, че детската градина е част от образователната система, а в Конституцията е записано, че образованието е безплатно и задължително до 16-годишна възраст", посочи Каракачанов и продължи:

"Безплатни къщи сме щели да даваме - няма такова нещо. Казваме, че когато една община реши да дава жилища на социално слаби, изграждането на самите жилища трябва да става с труда на хората, които ще ги получат," заяви вицепремиерът в разговор с Милена Милотинова.
 
Как ще се явят патриотите на евроизборите, какво е мнението на Каракачанов за анкетата на МОН и въпросите за пола, кога армията ще се включва в помощ на полицията, ще решим ли историческите въпроси с Р Македония - вижте целия разговор във следващото видео.

Коментари Напиши коментар

55

некой си

преди 4 месеца

на свинче войводата баща му що народ е избил в северна гърция за да граби и до днес двамата са персона нон грата в северна гърция заради зверствата които е вършил дъртия

54

Гнуслив

преди 4 месеца

Нито си ми вицепреемиер, нито си ми министър на отбраната!
Сал си ми мазен гьон сурат, продажник и интересчия, псевдопатриот лизач на определени части. Такива като теб са предали Левски , със същото мазно измекярско мислене и поведение.
А народ който търпи подобни недоразумения да говорят от негово име е пор...бен народ - СЪБУДЕТЕ СЕ ХОРА!!!

53

Ха-ха

преди 4 месеца

Красьо,не ни губи времето с глупости,ами иди да видиш какво е направил Орбан!В Унгария са го измислили!На ро.мите не им трябва интеграция(кауза пердута),а дисциплиниране.Както и контрол над популацията.