Снимка: Булфото, архив

Цветан Цветанов прогнозира тежки европейски избори, като всяко едно подценяване на опонентите може да донесе в крайна сметка разочарование.

Според него оценката за кметовете на ГЕРБ хората ще дадат още на европейските избори, но партията счита всички свои кметове за успешни.

По думите му, евровотът ще покаже и какво ще бъде бъдещето на Европа през следващите пет години.

"Важно е да провокираме у хората повече еврооптимизъм", заяви зам.-председателят на ГЕРБ.

Цветанов продължи и словесните атаки към президента, който не изпълнявал ролята си на обединител.

"Последователността не е присъща черта на президента Радев, а единственото нещо, в което все пак можем да кажем, че е бил последователен - е да защитава интересите на една фирма".

На въпрос дали очаква партия на Радев, Цветан Цветанов коментира, че "амбицията е едно, но реалните възможности са друго. Заемайки се с такъв сериозен политически проект, трябва първо да си отговориш на въпроса каква алтернатива можеш да предложиш. За мен не е алтернатива да разделяш нацията и да всяваш омраза".

Коментари Напиши коментар

118

Пашата

преди 5 месеца

До Цв.Цв.
Тежък много Тежък во Вие сте си го направили такъв Що ви е трябвало да си вкарвате Вълка в Кошарата и то го приютихте чак от Македония Учете се от Гърците вище как ги карат да се Гъзат В М Р О и Македония Умира а вие тук ги Възкръствате за да помагат на Б С П да ви Бият те саси върли Б К П Бите им Шута до като е време на тези Прасета

117

Анонимен

преди 5 месеца

Да гласуваме масово, за всеки друг БЕЗ ГЕРБ!

116

ПЕТЪР КОЛЕВ

преди 5 месеца

ТОЗИ ПРЕСТЪПНИК ОЩЕ ЛИ Е НА СВОБОДА? ЕГАТИ ДЪРЖАВАТА!