Снимка: Архив, Булфото

Общ преглед
"Да създадем условия за защита на националния интерес. Румен Радев два дни, преди гледането на пакета "Мобилност" в ЕП, заявява, че държавата ни се е провалила, а Нинова имаше наглостта да заяви, че нищо не е направено от правителството и, че премиерът трябва да се обади на Меркел и Макрон, за да търси решение".

Това заяви на извънреден брифинг лидерът на парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов.

Още по темата

"Поводът за брифинга ни е изключително недържавническата позиция на БСП и неадекватното поведение и позиция на президента Румен Радев за пакета "Мобилност", обясни той.

Според лидерът на ПГ на ГЕРБ това не е нормално за генерал, който е участник в много процеси, и се предполага, че ще има смелост и раздаване за всяка битка, и ще може да обедини всички

"Опозиция и управляващи да са ръка за ръка за националните интереси", призова той.

И благодари на българските евродепутати от всички партии, че са удържали две години пакетът да не мине, пише в. "24 часа".

"Нинова кого ще търси в ПЕС, след като преди 2 дни Александър Симов заяви много ясно в ефир, че Сергей Станишев няма да намери място в евролистата на БСП? Това ли е национално отговорно?", попита Цветанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар