Снимка: Булфото

Близо девет часа продължиха срещите в Министерския съвет за бъдещето на управлението на страната. В крайна сметка от малката коалиция не съобщиха дали има взето решение кой ще замени като вицепремиер подалия оставка лидер на НФСБ Валери Симеонов.

Още по темата
От кабинета на Симеонов съобщиха, че днес изявления няма да има, а пресконференцията ще е в сряда преди заседанието на МС. Очаква се новият вицепремиер да бъде предложен именно от НФСБ.

Вицепремиерът и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов също напусна заседанието преди минути, но без да коментира евентуалното решение.

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров излезе първи от срещата, като остави лидерите на другите 2 партии в малката коалиция да разговарят. Сидеров обяви, че премиерът Бойко Борисов ще каже кой е заместникът на Симеонов. "Оставаме във властта. Премиерът и вицепремиерът ще ви кажат останалото, аз съм един прост депутат", каза на излизане Сидеров.

Коментари Напиши коментар

15

До Емо

преди 5 месеца

Каква алтернатива имат ОП - ДПС ли да поддържат? Като че ли имат избор!
И как търкаляне на миризливи таратайки е "патриотично"? Природата е най-хубавото което тази страна има, аз съм ЗА да не се вмирисва и цапа. Дебелите зад...и да слязат от старите тенекии и да вземат транспорта!

14

Анонимен

преди 5 месеца

Патриот - за парата дава си и душата.

13

Анонимен

преди 5 месеца

Това са циркаджии и нищо повече!