Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Общ преглед

Първо редовно заседание на правителството за новите министри Петя Аврамова, Младен Маринов и Росен Желязков, които наследиха на този пост в МРРБ, МВР и МТИТС Николай Нанков, Валентин Радев и Ивайло Московски.

"Днес сме в пълен състав. Младене, хайде, че те чакаме тебе за снимката", обърна се Борисов към новия вътрешен министър, докато течаха протоколните кадри.

Маринов участва в традиционната сбирка на службите при премиера преди редовното заседание на МС, но се позабави с влизането в залата при колегите си министри.

"Досега имахме оперативка и още не знае за този вход", показа с усмивка вратата до себе си Борисов, която води директно до кабинета му.

Маринов имаше и първа изява пред медиите в новото си качество след заседанието, на която безкрайно лаконично коментира, че в снощната стрелба в София са участвали криминално проявени и се търсят кадри от близки камери.

За наследника на бившия му пост като главсек на МВР той беше още по-кратък - когато има кандидат, ще бъде обявен.

Коментари Напиши коментар

4

Анонимен

преди 7 месеца

Клас стани клас дрисни на тоя дето те е сложил пари кихни на трола дето кампанията ти е правил сви.рка врътни и Тръмп като дойде с него се цъкни.Той и без това е реалния държавен глава.Въх леле мамо токлова много настоящи и бивши агенти на наши и чужди разузнаванив и лобисти,национални предатели,некадърници и маймуни на куп не бях виждал.Ако сто адвоката на дъното на океана са добро начало сто български депутати на дъното на океана са начало на рая.Всички тия са биооръжие за масово унищожение.

3

Анонимен

преди 7 месеца

Клас стани, спряха да ползавт, когато бях трети клас, а това беше пред 12 години ... Хора, влезте ВИЕ в час.

2

Анонимен

преди 7 месеца

абсолютна пародия на управление :(( невиждана некомпетентност, външни зависимости и обвързаности !