Кадър: Bulgaria ON AIR

Депутатът от "Обединени патриоти" Атанас Стоянов смята, че неподписаният президентски указ е поради липса на диалог между институциите и синхрон между администрациите на Министерския съвет и Президентството.

"А дали има някаква политика и хитруване на дребно за извличане на политически дивиденти, аз мисля скоро ще се разбере", обясни Стоянов в студиото на "Денят ON AIR".

Той беше категоричен, че патриотичната коалиция не желае поста на транспортен министър и добави, че на следващия Коалиционен съвет лидерите на "Обединени патриоти" ще декларират своята подкрепа за промените в правителството, но освен това ще повдигнат и важни въпроси за обществено-икономическото развитие на страната.

Атанас Стоянов беше категоричен, че и през новия политически сезон приоритетите на "Обединени патриоти" си остават същите - доходи и сигурност.

"Предвиждаме много сериозни неща чрез изменения на законодателната уредба и чрез много сериозна координация между институциите, от които зависи тази сигурност", подчерта народният представител пред Bulgaria ON AIR.

Атанас Стоянов допълни още, че от самото правителство и коалицията между ГЕРБ и ОП зависи дали ще изкара пълен мандат, а по думите му предсрочни парламентарни избори биха били вредни.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase