Снимка: БТА

Утре трите министерски оставки на Валентин Радев, Ивайло Московски и Николай Нанков влизат за гласуване в парламента. Депутатът от "Обединени патриоти" Красимир Богданов обяви пред Bulgaria ON AIR, че ВМРО ще гласува "За" оставките на министрите и "За" трите нови кандидатури.

По думите му от НФСБ няма да подкрепят оставките на Радев, Московски и Нанков, но ще гласуват "За" новите предложения, а от "Атака" щели да подкрепят решенията на премиера Борисов.

Още по темата

Богданов е на мнение, че назначението на настоящия главен секретар на МВР Младен Маринов за вътрешен министър е доста премерено. Говорим за човек, който е преминал през йерархията на структурите на МВР, подчерта той.

"Приветствам назначението на Петя Аврамова. Твърде голяма отговорност е това, което ще бъде заложено като очакване към новия министър на регионалното развитие", коментира още Богданов в предаването "Денят ON AIR".

"Коалицията (бел. ред. - "Обединени патриоти") е стабилна. В един момент беше премината границата на добрия тон. И тримата лидери са хора с биография, със самочувствие, нормално е. Предстои нова парламентарна сесия, в която ще покажем, че приоритетите, които сме си поставили ще бъдат изпълнени", посочи депутатът от ОП.

Междувременно последното изследване на социологическата агенция "Медиана" показва криза в доверието към управляващите. Общата оценка за работата на кабинета е "Среден" 3,29.

"Не мога да кажа, че коалицията се е отклонила от програмата и приоритетите. Струпването на много негативни събития и далеч по-агресивната опозиция внасят чувство за несигурност в българските граждани", обясни Богданов.

Коментари Напиши коментар

4

Анонимен

преди 9 месеца

ОП имат 6,6 процента - определено не се топят.

3

Аха

преди 9 месеца

ВМРО обичат суджуците и македонската наденица!

2

Анонимен

преди 9 месеца

Колкото по-стабилни, толкова по-малък електорат. Топи се, топи се.