Снимка: архив "Булфото"

Часове след сключеното примирие между патриотите лидерът на "Атака" Волен Сидеров даде да се разбере, че не иска един от депутатите на Валери Сименов в групата на коалицията в парламента.

Става дума за Валентин Касабов, избраникът, който вчера посегна на Сидеров в стаята на ПГ в парламента.

Днес лидерът на "Атака" обясни, че смята, че не е подходящо той да стои в ПГ на "Обединени патриоти". 

Още по темата

"Чакам групата да се събере и да реши какво да прави с Касабов. Не искам да се налагам, да съм аз този, който да каже да се съберат. Нека те решат по съвест", каза Сидеров.

Според него Касабов бил човек, който не може да работи в отбор. 

"Може да питате за това всички колеги, включително и тези от НФСБ, които са изразявали недоволство от неговото поведение", обяви Сидеров, цитиран от "Фокус". "Касабов се държи невъздържано, не се притеснява да обижда", каза още той.

Според лидера на "Атака" медиите са "обречени на глад", ако политиците са скучни и не си разменят остри реплики.

"С Валери Симеонов си разменяхме нападки, защото не уточнявахме нещата в разговори. Нямаше Коалиционен съвет дълго време", обяви Сидеров. "Вчера на срещата в МС се разбрахме, че всичко, което влиза в парламента, ще се обсъжда на Коалиционен съвет във формата на съгласие от всички. Тоест, ако някой има реструкции, законът отива в чекмеджето, коригира се и се редактира, докато всички се съгласим", каза още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase