Снимка: bgonair.bg

"От "Воля" показахме, че сме различните. Ние сме тези, които до момента осветяват всички проблеми. Ако не бяхме в Народното събрание тук щеше да продължава да бъде един театър. Важно е да бъдат спазвани обещанията към народа", заяви депутатът от "Воля" Елена Аксиева.

"Бяхме единствените, които скочихме срещу отпуснатите 6 млрд. лева за самолети. Тези пари могат да бъдат изхарчени много по-разумно. Условията трябва да се подобрят, а не да се купуват скъпи играчки", каза още тя в предаването "Денят ON AIR".

Народният представител от партията на Веселин Марешки взе отношение и по наболелия въпрос с проблемите на хората с увреждания. Аксиева подчерта, че от "Воля" искат адекватни и бързи решения.

"Затова решихме да внесем закона. Според нас трябва едно по едно нещата да се оправят. Министър Петков съумя да намери баланс, но проблемът е, че нещата не зависят само от социалното министерство. Целият проект иска голямо финансиране", обясни тя пред Bulgaria ON AIR.

Запитана за ескалиращото напрежение в коалицията "Обединени патриоти", Елена Аксиева посочи, че патриотите за пореден път доказвали, че не могат да бъдат в управлението. А от "Воля" ги наричали "Обединен провал".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase