През последната година България доказа, че е фактор на стабилност и на фона на трудната геополитическа обстановка на страната ни може да се разчита като на предвидим партньор в европейската политика. Това коментира в студиото на "Денят ON AIR" депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова.

"Државата ни ясно показа още, че може да бъде балансьор, да взима разумни решения с цел да защити не само българския, но и европейския интерес. Вече няколко месеца сме във фокуса на вниманието на Европа и света, тъй като именно у нас се случват преговорните процеси между ЕС и Турция", допълни тя.

Пред Bulgaria ON AIR народният представител от ГЕРБ подчерта, че в рамките на една година от управлението на "Борисов 3" във вътрешнополитически план е налице 4% ръст на икономиката, и ръст на доходите.

А във връзка с борбата с корупцията Десислава Атанасова бе категорична, че антикорупционният закон е успех за България.

"Предстои да бъде попълнен окончателният състав на Антикорупционната комисия. Надявам се, че мерките, които се предприемат в тази насока ще дадат своите резултати, дори и по отношение на превенцията", каза още гостът в студиото на Ганиела Ангелова.
 

Коментари Напиши коментар

35

коментар

преди 5 години

Тъкмо да помисля сериозно за ГЕРБ, като видя женките им, нещо ми става...

34

П.Петров

преди 5 години

Като камък си тежим на дъното, да знаете!

33

Анонимен

преди 5 години

г.рберастки стига лъжи жалки и смешни сте никои не ви вярва