Кадър: Bulgaria ON AIR

Правителството се разпада, въпреки позициите на някои хора, че то е стабилно, твърди депутатът от ДПС Станислав Анастасов.

"За съжаление правителството има доста грешна конструкция от самото си начало. Пример за това е, че имаме вицепремиер, който е осъждан за използване на език на омразата. ГЕРБ абсолютно без да е необходимо включиха националистите във властта. Направиха държавата податлива на външни влияния", отбеляза той в студиото на "България сутрин".

Депутатът подчерта, че интересът на ДПС никога няма да бъде над националния.

Анастасов защити позицията, че не управлението е цел, а решаването на проблемите на България.

"Наши вицепремиери вдигат скандали с европейски страни, които трябва да ни помогнат за евроинтеграция на Балканите. В България има проблем и показател за това са слабите ни делегации и представителство. Ние нямаме интерес от конфликти, с която и да е от съседните ни държави. Демократичното общество в Турция има нужда преговорите за влизане в ЕС да продължат", уточни гостът пред Bulgaria ON AIR.

ДПС посрещна председателя на Европейския парламент Антонио Таяни с книжка, която съдържа компромати срещу "Обединени патриоти". 

"Книжката е по идея на младежите в партията ни. Вътре има информация под формата на снимки, статии, линкове към видео клипове – материали, които са предимно генерирани от самите националисти", обясни депутатът.
 

Коментари Напиши коментар

21

Hafen die Wahrheit

преди 4 години

Правителството се разпада, яко турчин ни напада! - ето това искат комунистите, турците да ни превземат!

20

обективно

преди 4 години

Станислав Ангелов беше депутат от ДПС предния парламент, а този не е.Може ли да не знаете гостът ви депутат ли е,или не е.....Не знам дали ние сме ***, но медиите станаха много дебилни.

19

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 4 години

Още от онзи черен за човечеството ден когато кракът на турците за първи път стъпи в Европа те са олицетворение на най-гнусния, най-нехуманния човешки вид. Където и да са се появявали, навсякъде са оставяли след себе си широка кървава диря и където и да е прониквало тяхното господство, цивилизацията е загивала и изчезвала. Навсякъде те представляват власт на грубата сила в противоположност на властта, основана на закони, на цивилизацията.. (из Уроци по клане на Уйлям Гладстон)