Снимка: ГЕРБ

Ръководството на ГЕРБ в Ботевград изключи от групата на партията в Общинския съвет трима общинари - Филип Филипов, Цветан Цолов и Еленко Иванов.

Мотивите са системните действия, компрометиращи политиката и репутацията на ГЕРБ.

"Чрез тях тe нарушават нормите на човешката и политическата почтеност, която дължат на гражданите, гласували за ГЕРБ", се казва в декларация на ГЕРБ – Ботевград.

Още по темата

Изключването идва ден след като единият от тримата, Цветан Цолов, излезе с открито писмо, в което обяви, че структурата в града е разцепена, а изхвърленият от ГЕРБ бивш кмет Георги Георгиев се опитва да се коалира с част от партията на Борисов.

"Недопустимо е който и да е да унищожава доверието към ГЕРБ и към институцията Общински съвет, както и да подменя избора на гражданите", се казва още в декларацията.

От ботевградската структура на ГЕРБ призовават вече изключените от групата на партията Филип Филипов, Цветан Цолов и Еленко Иванов да напуснат Общинския съвет, тъй политическият морал го изисква и налага.

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 4 години

До ГЕРБ=МАФИЯНапълно си прав - за власт и пари са готови на всичко гербастите.Начело с Вожда им - прислугва на убиеца на дядо си само заради облагите.Нормален мъж най-малко ще откаже да има нещо общо с убиец на близък, да не говорим, ще търси отмъщение.Колко трябва да си безскрупулен, за да преглътнеш гаврата със семейството си и да слугуваш вярно на палача.

12

анонимен

преди 4 години

цветанов подаи си оставката ти си ги написал в листите за общ сьветницикаква е тази наглост никои не си подава оставката от по високо стоящитетези са бушони

11

Анонимен

преди 4 години

Не трима, а 333ма трябва да се изритат щото всички крадат и със ...з....те си. Какъвто господаря на партията, такива и подчинените му.