Снимка: Facebook

България е малка страна и проблемите й могат да се решат само за няколко месеца, смята Пламен Христов от "Воля".

Според него обаче нежеланието на управляващите да се справят с корупцията е основната причина страната да няма развитие.

"Мизерията трайно се е с настанила в България и тази есен хиляди българи ще дойдат в София заради сериозните различия в развитието на отделните региони, крайно време е да подтиснете партийното си его и да мислите за проблемите на хората", обърна се той към мнозинството в парламента.

Христов отсече, че "Воля" е единствената партия в НС, която не е участвала във властта и заради това има ясен поглед върху проблемите.

"Заради това е добре да ни слушате по-често", призова той и поиска от народните избраници да посветят есенната сесия надве неща – покачване на стандарта на живот и намаляване на корупцията.

"В България в изобилие са корупцията и лобистките схеми и докато не изкореним това зло нищо няма да стане, предстоящото европредседателство е важно, но то не може да е параван, за да се крие зад него липсата на воля за подобряване на живота на хората", обобщи Христов.
 

Коментари Напиши коментар

15

Анонимен

преди 3 години

Това ще го повярвам когато Марешки успее за още 10 години да стегне плаж Кабакум. 3 км не са вложени 5лв вече 10 години. Тече вода , няма паркоместа , пътя мръсен ....Домът ти щом е такъв ...другото алабала

14

Анонимен

преди 3 години

Воля има воля само да се нагуши :)

13

Тъпак

преди 3 години

Стига вече глупости! Като са там да я оправят вече тази държава. И аз на приказки мога да оправя всичко, дела трябват