Снимка: архив Bulphoto

Лидерът на БСП Корнелия Нинова призова премиерът Бойко Борисов да подаде сигнал в прокуратурата и за самия себе си по случая с язовир "Цанков камък", т.к. проектът бил приключен по времето на управлението на първия кабинет Борисов.

Г-н Борисов, приветстваме желанието Ви да подадете сигнал до прокуратурата за "Цанков камък", но да не забравите да включите и себе си в него, защото проектът, който стартира при правителството на Сакскобурготски, приключва при Вашето първо правителство. Това се посочва в позиция на лидера на БСП Корнелия Нинова.

Още по темата

" Нещо повече: Вие прерязахте лентата на "Цанков камък" с думите: "Днес се открива един грандиозен проект с най-модерната язовирна стена и съоръжения в Югоизточна Европа", пита червената лидерка БОйко Борисов.

Корнелия Нинова настоява, че ако премиерът не подаде веднага сигнал до прокурорите, то няма смисъл. Тя настоява още да бъде изгонен и депутата от ГЕРБ Делян Добрев, който е обвинен в неправомерно харчене на държавни пари за АЕЦ "Белене".

"И накрая: г-н Борисов, нали не сте забравили, че в последните осем години, без една, управлявате Вие? Защо всички виновни не са в затвора? За Вас за всичко са виновни предишните. Причините за провалите Ви са все някъде в миналото", пита Корнелия Нинова.

"Безсилие, г-н Борисов, безсилие да поемете отговорност за настоящето и да дадете перспектива на народа си за бъдещето", завършва червената лидерка.

Коментари Напиши коментар

140

викентий

преди 2 месеца

право се учи в софийски университет, а другите факултети са т.н. пуцове по право, с
купени дипломи, фалшиви юридически факултети, но в съдебната и прокурорска система поне 80 % са от т.н. пуцове по право, един млад съдия взема три месечни заплати на млад учител, държава на ненормалното, държава ***.Така че Дора Янкова явно е завършила т.н. пуц по право, но от комунист правда не търси, а кражби и далавери и лъжи.

139

1

преди 3 месеца

До Мечти а любимата ти тиква много суджук трябва да изяде за да стигне интелекта на Корнелия

138

Мечти

преди 3 месеца

Има доста хляб да изяде Курнелчето,докато се изравни с милиардера Боко.