Снимка: БТА
fallback

В момента бежанският натиск е най-нисък от всички времена, от когато е започнал, коментира премиерът в оставка Бойко Борисов, след като беше призован от бившия конституционен съдия Георги Марков да размисли и да състави кабинет заради кризата с мигрантите.

Oще по темата

Борисов обаче отсече, че няма да промени решението си да се оттегли от властта заради загубата на ГЕРБ на президентските избори и ще върне проучвателния мандат за съставяне на правителство.

"Днес виждам новия президент, пленуми (на БСП, който тече в момента в столицата - б.а.). Всички са там. Има си достатъчно възможности да се справят, така че ще дойде време, когато всички ще си направят изводите”, коментира той.

След като пусна предсрочно заедно със столичния кмет ремонтирания бул. "Черни връх", Борисов се обърна към градоначалника с думите: Данче, кръсти го този булевард на пленума".

Булевардът е готов с месец по-рано от планираното и за него кабинетът е дал 8 млн. лв. Около 12 000 коли на ден минават по отсечката. Това е последният етап след ремонта при Телевизионната кула. Освен широкото платно, са изградени ВиК, осветление и всякаква друга комуникация.

"Тук беше козя пътека, минавах преди години по нея към фирмата с колата", напомни премиерът в оставка.

"Не разбирам и сигурно няма да разбера протестния вот", коментира още Бойко Борисов.

"При това село, което заварих, при всичко, което се направи, сигурно дни наред ще мисля, и колкото и да питам, толкова не могат да ми отговорят", допълни той.

По думите му София е неузнаваема, а страната е още по-хубава.

"Два дни всяка нощ ходя до Харманли - магистралите "Тракия", "Марица", всичко е направено, Хасково, Димитровград, всичко е направено - площади, кръгови, всичко.", мотивира се премиерът в оставка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

172

Анонимен

преди 7 години

ПАК ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ГЕРБ- ЗАЩОТО ДЪРЖАВНИЧЕСКОТО ПОВЕДЕНИЕ НА БСП НЕ МИ СЕ НРАВИ - 230% ИНФЛАЦИЯ ОТ 1996/97 Г ФАЛИТ НА БАНКИ И ПРИСВОЕНИ СПЕСТЯВАНИЯ НА ВЛОЖИТЕЛИ, СРЕДНА МЕСЕЧНА ЗАПЛАТА ОТ 5 ДОЛАРА- СПРАВКА В НОИ С ПИК И ЕГН, КИК МИНИМАЛНИ ЗАПЛАТИ ПО ГОДИНИ, 12,3% ЗА 2008 Г, РИТНАТА БАНКА И 5 МИЛИАРДА ОТ ФОНДА ЗА ОБЕЗЩЕТЕНИЕ НА ВЛОЖИТЕЛИТЕ И ВНУЦИТЕ МИ ЩЕ ПЛАЩАТ ТИЯ МИЛИАРДИ- НЕ ГЛАСУВАХА БЮДЖЕТА ЗА 2017 Г ТА ТИЯ НА МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА И УЧИТЕЛИТЕ МОГАТ ДА ОСТАНАТ БЕЗ УВЕЛИЧЕНИЕ- ЛИЦЕМЕРИ.

171

Анонимен

преди 7 години

ОТ КАКТО ББ Е ПРЕМИЕР НАПРАВИ ТАКА ЧЕ ЗАПЛАТАТА МИ СЕ УВЕЛИЧИ ДВА ПЪТИ, А ОКОЛО НАС ИМА ОБНОВЕНИ УЛИЦИ, ОСВЕТЛЕНИЕ,ДЕТСКИ ПЛОЩАДКИ, СТАРИЯ И ГРЪМНАТ ПАРК Е ТОТАЛНО ОБНОВЕН, ДО НАС НОВА ЯСЛА, ДВА БАСЕЙНА В БЛИЗКИТЕ ДЕТСКИ ГРАДИНИ, А ТЕ И УЧИЛИЩАТА С ИЗОЛАЦИЯ, БОЯДИСАНИ, С НОВА ДОГРАМА, НАВЛЯЗОХА ГОЛЕМИ ТЪРГОВСКИ ВЕРИГИ, В КОИТО ПЕНСИОНЕРИТЕ ПАЗАРЯТ НА 50% ПРОМОЦИЯ, БУЛЕВАРДИТЕ РЕМОНТИРАНИ, ОКОЛО НАС БЛЕСНАХА НЯКОЛКО БЛОКА ПО ЕВРОПРОГРАМАТА ЗА ЕНЕРГИЙНО ОБНОВЯВАНЕ- ОТ 2008Г ОКОЛО НАС Е НЕУЗНАВАЕМО

170

Jordan

преди 7 години

Този е толкова обиден на българския народ,че не му избра магарето за президент и все още не може да разбере защо стана така.Но за да се разбере е нещо би следвало в главата да има мозък който има свойството да мисли, а той все още не може да разбере и все още си пее неговата песен - това направих, онова направих и т.н.

fallback