Снимка: БСП

Лидерът на БСП Корнелия Нинова се обяви против санкциите срещу Русия на среща с председателя на Държавната Дума Сергей Наришкин.

Шефката на социалистите е в Москва за 15-ия конгрес на партия "Единна Русия".

Още по темата
Наришкин и Нинова обсъдиха санкциите, наложени на Русия.

"Те нанесоха вреди на българската икономика, селско стопанство и туризъм. Ние настояваме за тяхната отмяна", каза лидерката на БСП. Тя допълни, че българските социалисти са за развитието на добросъседските отношения.

"Ние сме и против конфронтация и политики, които водят да военно противопоставяне в нашия регион и ни вкарват отново в надпревара във въоръжаването", каза още Нинова.

Тя обяви и позицията на червените против участие на България в морската инициатива на Румъния в Черно море.

Лидерът на БСП се срещна и с председателя на Висшия съвет на Единна Русия Борис Гризлов. Между двете партии има подписан протокол за сътрудничество и партньорство от 2003 година.

Двамата обсъдиха възможностите за задълбочаване на междупартийните отношения, активизиране на контактите между ръководствата им, както и развитието на политическите отношения и икономическите връзки между двете страни.

Коментари Напиши коментар

50

123

преди 6 години

Ес налага икономически санкций на БЪЛГАРИЯ вече десет години. За десет години хората в космоса отидоха а ние още млакове взривяваме

49

123

преди 6 години

Браво Нинче, браво БЪЛГАРСКИ ЮНАК ТИ СИ НАЙ- ГОЛИМИЯТ ПИЧ, НЕ КАТО бочко.

48

петолъчки

преди 6 години

ДРУГАРКЕ НИНУВЪ ЗАЩО ПРАТИ СИНЧЕТО ДА ВЗЕМЕ АМЕРИКАНСКО ОБРАЗОВАНИЕ В САЩ А НЕ *** ПРАТИ В РУСИЯ ДА ГО НАУЧЪТ НА БОЛШЕВИЗЪМ И КОМУНИЗЪМ ДА МОИ ДА ЛЪЖЕ ПО УБАВО