Снимка: ББЦ
fallback

Партия „Лидер“ влезе в коалиция „България без цензура“. Формацията подписа коалиционно споразумение час преди политическият съюз около Николай Бареков да се регистрира в ЦИК, съобщиха от ББЦ.

В Централната избирателна комисия с Бареков, освен лидерите на партньорите ЗНС и Гергьовден – Румен Йончев и Драгомир Стефанов, бе и председателят на "Лидер" Кънчо Филипов.

„Реал Мадрид продаде неможещия Пепе и купи Роналдо“, коментира разширяването на коалицията след напускането на ВМРО Бареков. По думите му допирните точки с "Лидер" са за откриване на нови реални работни места, а не само раздуване на администрацията, както направили ГЕРБ и БСП.

В управленската програма на ББЦ акцент са енергетиката, туризмът и земеделието. С новите коалиционни партньори партията ще работи за привличане на инвестиции в енергетиката и в добива на горива.

Очаквайте много гласове за нас на предстоящия вот и позитивна кампания от наша страна, обеща Бареков пред журналисти, като допълни, че продължават преговорите с още потенциални партньори. Няма да разтягаме коалицията докрай в пространството, желанието ни е да направим нещо смислено, коментира той.

Коалиция "България без цензура" е внесла в ЦИК 7777 подписа за регистрацията.

Относно водачите на листи Бареков обяви, че вероятно зам.-председателят на ББЦ Росен Петров ще е начело в 25-и МИР в София. Самият лидер на „България без цензура“ е избрал да бъде водач в родния си Пловдив и във Варна.

Бареков призова председателя на ГЕРБ Бойко Борисов да се кандидатира за депутат също от Пловдив, ако иска директен двубой с него, като не изключи възможността и сам да стане водач в София, за да премери сили с основния си опонент на вота през октомври.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

68

говори Москва

преди 10 години

Барековв,само Майдана май ще управи работата мой човек ще ви стъпчем като въшки всичките до един

67

4EPA

преди 10 години

DODUKA LASNA -PKAZA SI ROGATA- SAS KOVA4KI A -- SEGA 6TE IMA DA ***- ***,,-ZNAE KADE SA PARI4KITE,,-KATO CVETAN VASILEV DUHNA -------6TE PROVEJDA AKCIA 4ISTI PARI4KI ZA MRASNI RA4I4KI-----DA GLASUVATE ZA NEGO TOI E 4IST KATO RAJDA......6ILO V TORBA NE STOI.

66

Barekov Kaput

преди 10 години

Barekov e kato izpolzvan kaputno tova mom4e"***" nqma li sram ve4e

fallback