Петър Чобанов Снимка: архив, БТА
fallback

Финансовият министър Петър Чобанов заяви, че твърдението на опозицията за фалит на държавата е „абсурдно и цинично“ и не отговаря на истината.

Чобанов дойде в парламента за дебатите по вота на недоверие за финансовата политика, внесен от ГЕРБ.

Това е петият поред вот на недоверие, поискан от опозицията.

Имаме аргументи да оборим тезите на опозицията, заяви той, но допълни, че ще ги обяви в пленарната зала при дебатите по вота, които предстоят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

39

Анонимен

преди 10 години

МОЛЯ,МОЛЯ,БЕЗ ОБИДИ!ТОЗИ преподава на студенти,като го видя евно момиче ГЛЕДА И НЕВЯРВА НА ОЧИТЕ СИ!Каква беше реакцията "ЛЕЛЕ тоя е облечен като ЧОВЕК и СРЕСАН!Едвам го познах!Когато започнах лекциите и го срещнах по коридорите се ЗАЧУДИХ ТОЗИ ИЗПАДНАЛ КЛОШАР какво търси в УНСС,и след малко ОПАА ТОЯ ЩЕ МЕ УЧИ!ИМА БАТ СЪЩО ПРЕПОДАВАТЕЛ В УНСС!ДЯСНА РЪКА НА ОРЕШАРСКИ,поставен да КРАДЕ ЗАКОНОСЪОБРАЗНО,може и да е МОРАЛНО УКОРИМО,това е девиза на БСП изказан от КОРНЕЗОВ относно милионите на ДОГАН

38

ANONIMEN

преди 10 години

4OBANOV ELA DA OBORI6 MEN,4E DARJAVATA NE E FALIRLA.ZAPLATITE MALKI V BOLNIZITE NIANA LIMITI ZA IZLEDVANIA I NAPRAVLENIA,SAS ZAPLATA NA EDIN 4OVEK NE MOJE DA SE OSIGURI MINIMUM ELEMENTARNITE NE6TA.LIXVITE PO KREDITA SA TROINO UVELI4ENI IADEM NISKO KA4ESTVENA XRANA,LEKARSTVATA NA POVE4ETO ZABOLIAVANIA SA PLATENI A NIE VSI4KI PLA6TAME ZDRAVNO OSIGURIAVANE TOVA E EDNA MALKA 4AST OT TOVA KOETO LIPSVA ,TI ZA KAKVI ZIFRI GOVORI6,AKO JIVEE6 NA NAKURII NIE JIVEEM V BALGARIA I TUKA OBSTANOVKATA E TAKA.

37

Анонимен

преди 10 години

Да така е ясно ми е, че той не е манекен, а и не е необходимо на мен да ми харесва за да е политик. Но според мен един човек на такъв пост трябва да полага малко поне грижи и за външния си вид, той все пак представлява страната ни. Където и да отиде човек първото което се забелязва е външния му вид, а след това всичко останало. Не споря, че съм прав, мнението сие мое.

fallback