Снимка: БТА
fallback

Общ преглед

За пореден път, а и за пореден ден, лидерът на "Атака" Волен Сидеров потърси сметка от протестиращите пред парламента.

Тази сутрин националистът пристигна откъм храма "Св. Александър Невски", а група полицаи се наложи да го придружат.

В един момент Сидеров реши, че ще влезе в разправия с хората, дошли да пият кафе, които на свой ред го освиркаха бурно. Той обаче не им остана длъжен и ги обвини, че са поръчкови и платени.

Oще по темата

След като намерението за саморазправа бе осуетено от униформените, Сидеров се обърна към журналистите и ги обвини, че работят срещу държавността и подклаждат анархията в България.

По думите му голяма част от медиите у нас играят изключително деструктивна роля.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

447

Adiito0

преди 11 години

На всички им е крива партия Атака, още повече сега, когато Сидеров оглавява комисията по антикорупция. От няколко дена е на тази позиция и вече се виждат неговите действия: заговори за офшорките на Плевнелиев, започна да се бори срещу продажните медии. Но въпреки, че платени провокатори всеки ден сеят хаос, никой не обръща достатъчно внимание, медиите манипулират за това, но само Сидеров обръща внимание натам.

446

Българин

преди 11 години

Волен Сидеров и Партия АТАКА предаде българския народ като подкрепи комунистите и турците ВИЕ ПРЕДАДОХТЕ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД

445

Analizatora

преди 11 години

Волен Сидеров и партия Атака са единствените достойни за този парламент!Всички останали депутати и партии, които са там не са си вършили работата през годините не си я вършат и в момента!Волен предлага правилните закони, задава нужните въпроси и търси сметка за действия, които касаят и нас гражданите от толкова години!Затова има постоянни нападения срещу него, защото на никой няма да му е приятно да му излязат мръсните работи наяве!

fallback