Кадиев сред протестиращите, които искат оставката на кабинета "Орешарски". Снимка: Булфото
fallback

Инакомислещият ляв депутат Георги Кадиев освен че не подкрепи номинацията на Делян Пеевски за шеф ДАНС, но и  излезе сред протестиращите, за да чуе гласът на народа.

Вчера той е изловен от фотограф на Булфото сред множеството, изпълнило столичния площад "Независимост".

"Бях на протеста, почувствах го. Много хора ме поздравиха, част ме нападнаха. Но когато правиш нещо убедено и от сърце, хората го разбират и уважават, макар да нямат нищо общо с идеите ти", пише той на страницата си във Facebook.

Oще по темата
Депутатът от БСП се обръща и с призив до членовете на БСП и до онези леви избиратели, които са ги подкрепили на вота, и които сега се чувстват смазани и предадени.

"Вече няма значение дали Станишев е подал оставка. Той загуби партията, когато загуби каузата. Няма значение и Национален съвет, пленуми, конгреси - това са процедури.

Когато хиляди хора крещят "Червени боклуци" и "Мафия", значение вече има само едно. Да покажеш, че не си червен боклук, не си мафия. Че не си част от задкулисието. Че си част от онази България, която иска честност и почтеност в политиката.

Затова призовавам всички хора от БСП, които ги боли, които не искат да се срамуват, които пазят в сърцето си пламъка на лявата идея.

Да се съберем довечера в 19:00 пред "Позитано" 20. Без кордон полицаи, без страх и срам. Да покажем, че имаме характер и гръбнак и пазим каузите си.

Слагайте по една червена фланелка и идвайте. Промяната в БСП започва от нас, не от пленуми и конгреси. Ние сме БСП, ние сме България, категоричен е той в поста си, качен в социалната мрежа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

119

Анонимен

преди 11 години

И този яко тича да грабне кокала! Не е научил най-важния житейски урок обаче - ако играеш срещу собствения си отбор (без значение за коя партия става дума) не може да разчиташ на уважение от никого! Напротив, ще познаеш презрението дори и в очите на противниците си! Магарешкото юларче и Дървото на Юда е единственият изход от срама!

118

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 124Prav ste! Ot 1944 do sega do dokazvat fakti, fakti, fakti. Komunistite "podu4uha" 4e zql narod mrasi Stani6ev i sega 6te go "jertvuvat" za da zapazqt kokala sa sebe si. Sanarodnizi, kakvo o6te iskate da prejiveete za da si otvorite o4ite nai-posle.

117

Da be

преди 11 години

Този играе със Гоце !!! А Гоце играе със Боко !!!От тез отървия няма !!!

fallback