Снимка: YouTube

Не знам к’во ми става, не знам к’во да правя..., припява в хита си "Липсваш ми" слабоизвестната попфолк дива Пенка Христова, подвизавала се в чалга средите като Пени Ботева.

Бившата съветничка на бившия земеделец №1 Мирослав Найденов е предложена от Националната асоциация на животновъдите за дясна ръка на настоящия министър – професора по бубарство Димитър Греков.

В декларация на организацията се посочва, че тя е магистър по агробизнес и като съветник в министерството вече била доказала качествата си - да помага на животновъдите и да решава техните проблеми.

Още по темата
Извън кратката си музикална кариера Пени се радва на известен съпруг – световния шампион по вдигане на тежести Стефан Ботев и двете им деца - синовете Стивън и Габриел.

Живели дълго време в Австралия, където мъжът й бе състезател и треньор.

Факт е обаче, че след неуспешия опит на "Бум мада фака" да огласи парламента през 2009 година, когато бургаският рапър Тодор Йосифов-Маниака се опита да влезе като депутат от ГЕРБ, нов певчевски напън е напът да пробие във властта.

И Пени е привърженичка на ГЕРБ, но тя все още се лута и "не знае к’во да прави". Все още екипът на земеделското ведомство не е попълнен.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase