Марешки. Снимка: Булфото

Ние сме единствената алтернатива за българите на вота след месец. Това заяви Веселин Марешки пред TV7. Аз съм нормален човек, който помага на хората и не е единствената ни цел просто да влезем в парламента, допълни лидерът на "Либерален алианс". Той призова хората да не гласуват зполитици, които не са направили нищо, докато са били във властта като посочи за примери Костов, Кунева, Волен Сидеров и Яне Янев.

С последния преди време Марешки е бил в съюз, стана ясно още от предаването. Единствената причина за това е била възможността на участниците в „Либерален алианс“ да влязат в избирателните комисии. Това щеше да ни гарантира, че няма да ни окрадат гласовете, обясни гостът. Той допълни още, че раздялата с Янев се е случила, заради невъзможността на депутата да съхрани групата си в парламента.

 Аз и сега работя за хората, като ползвам минимална печалба от продажба на лекарства, посочи още той. Стана ясно още, че преди години, когато започнал откриването на обекти в цялата страна, му се присмивали и му предричали бърз фалит. Днес обаче започнали да го копират, а партии вече отваряли аптеки.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase