Валентина Симеонова Снимка: архив, Булфото
fallback

Премиерът в оставка Бойко Борисов освободи от длъжност заместник-министъра на труда и социалната политика Валентина Симеонова, съобщиха от правителствената информационна служба.  

Симеонова напуска поста по лични причини.

Заповедта влиза в сила, считано от 11 март 2013 г., допълват от МС.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

запознат циганин

преди 11 години

Тая е страшна мафиотка- осигурява проекти, от които тя, мъжа й, сина й и още незнам кой от нейното чупило гепят яко парите за нас - *** и за децата. Няма ли кой да ги хвани тия крадци мръсни. Тая беше комбина с един друг "голям приятел" на нас ***- Румян Сечков и една *** Роса - от фондацията СЕГА, които са откраднали най-много пари дето се дават за нас.

23

социален работник

преди 11 години

Валя Симеонова от Перник... ееех, нейният съпруг Георги Симеонов, който си позволяваше в офис на международна организация да говори на пернишки диалект стана менинджър на проект, финансиран по програма МАТРА на Холандското Министерство на Външните Работи и заради този титан на мисълта промениха бюджета на проекта, за да му осигурят преводач от/на английски, че 2 накръст не може да върже! А Симеонова нищоправеше в ДАЗД, а в последствие и като заместник-министър.

22

Карчо от Факултута

преди 11 години

Тази тарикатка Симеонова, секретарката на НССЕДВ към Министерски съвет Росица Иванова и Румян Сечков от измислената организация С.Е. Г.А уж занимаваща се с ромската интеграция лапнаха за измислен проект на стойност 800 000 евро. И сега бързат да изчезнат, за да приберат парите и повече няма да ги търсят. А ромите ще лапаме мухите. Тотьо Младенов се прави на серсемин и предложил на Борисов да освободи заместничката си с два дена по рано. Шашми и далавери.

fallback