Снимка: Булфото
fallback

Случаят с ученическото състезание в Пещера, на което децата сглобяваха лозунга "Ние сме ГЕРБ, с теб сме по-силни", е може би най-големият скандал на 20-те години преход. Това каза заместник-председателят на ДПС Лютви Местан.

Според него това е връщане към най-ужасните рецидиви на тоталитарната държава. 

"Трябва да има тотална реакция за разграничаване от страна на ръководството на ГЕРБ и на просветния министър", посочи Местан.

Според зам-председателя на партията няма как Бойко Борисов да остане безучастен към случилото се и като премиер, и като лидер на ГЕРБ.

Oще по темата

От ДПС са обсъдили и представените от вицепремиера Симеон Дянков проектопромени в конституцията и в Закона за устройство на държавния бюджет, свързани с Пакта за финансова стабилност.

"Продължаваме дискусията с позитивна нагласа да подкрепим идеята", коментира зам.-председателят на ДПС Алиосман Имамов.

Резервите на ДПС са свързани с това, че никъде не е заложено фундаменталното положение, че всяка политика трябва да има като основа повишаване на производителността на труда, което води съответно до намаляване на безработицата и увеличаването на доходите, обясни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

66

Анонимен

преди 13 години

borisov e na vlast i bezrabicata raste vse pove4e e nalie glava na podzemnia sviat bg 6e zativa vse pove4e tokato boiko e na vlast

65

АРКАН

преди 13 години

Курбан Смаилов(Корман Исмаилов) - язък вече не е в групата на ибрикчиите.*** са тези които са участвали в ритуала на подмиването подливали са с ибрика, подсушавали са с кърпи *** на господаря си, пръскали са го с ориенталски аромати. Човекът на върха на империята, султанът, е имал, не един или двама ***, а цяла сюрия, предвождана от ГЛАВНИЯ *** същински жрец в храма на султана. При султана, подмиването като ритуал достига своята кулминация с действието ЧАЛАМБА

64

В.

преди 13 години

Този Лютви се налапа не по-малко от Доган и сега реве, че им взеха кокъла.

fallback