Снимка: Булфото
fallback

Георги Първанов ще сезира главния прокурор за думи на премиера Бойко Борисов, че атаките срещу кабинета идват от президента, който ги осъществява чрез Алексей Петров. 

Ако премиерът Борисов е казал такова нещо, ще сезирам главния прокурор да направи необходимата проверка. За това кой наистина записа, кой как е огласил информацията. 

Това заяви Георги Първанов в отговор на журналистически въпрос, визиращ изявление на Бойко Борисов, че президентът стои в основата на атаките срещу него. 

Oще по темата

Когато резултатите от тази проверка станат известни, ако не последва извинение от министър-председателя, ще повдигна дело за клевета, обяви президентът.

Първанов на шега каза, че подобно изявление вероятно се дължи не непреодоляната все още часова разлика от Япония. 

Държавният глава уточни, че няма обяснение за подобно изявление от страна на премиера. 

По думите му за всички е ясно, че в "това правителство сами се записват, сами се замерват с флашки с информация, със СРС-та и с това компрометират не само идеята за СРС-та, изобщо борбата с престъпността."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

285

Анонимен

преди 13 години

ПОСТАНОВКИ всички в едно гърне пърдите земат ли да се правят на скарани очаквайте да ни дигнат цените на хляба тока водата и бензина не им вярвайте на тия *** делат зад гърба ни кинтата и се ораят че мноо се мразят пред нас

284

Че Гевара

преди 13 години

Хайде стига ПОПУЛИЗЪМ ясно е премиера е Виновен!

283

За истината

преди 13 години

Нека се върнем малко назад и да си припомним един факт - кой пръв използва вид СРС-та и отвори кутията на пандора ... Да , любимият ни президент пръв пусна записания разговор с министър Дянков в медийте. Сега е масово несериозно да говори за съд и за дела, след като самият той даде началото на целият този цирк на , който ставаме свидетели. Никога не съм очаквал че президентът може да падне толкова ниско и да използва такива ефтини популистки методи. Ако това е лицето на нацията ни ....

fallback